Leisure & Fun

Cum frumusețea sportului vine din entuziasmul pentru cât mai multe activități, oricât de pasionante ar fi probele pe care le depășim pe trasee de curse, la Grădina Ielelor acestea vor fi superb echilibrate de o suprafată de 6 ha alocată relaxării prin creativitate!  

Fie că ne rezervăm câteva ore de calm sau doar așteptăm tentația unei noi curse, la SX3 găsim inclusiv sesiuni de antrenament al inspirației prin atelierele de pictat obiecte sau de împletit brătări și alte bijuterii hand made!  

Sau dacă ieșirea la Grădina Ielelor reprezintă oportunitatea unei reconecatari  spirituale, efervescența sportului și a creativității lasă loc inclusiv unei zone de lectură în plină discreție!   

Conceput drept un festival pentru întreaga familie, SX3 a pregatit copiilor diverse ateliere de colorat, având ca temă eroi din istoria românilor, sesiuni de face painting și jocuri distractive cu animatori.  

Fie ca probele noastre s-au desfășurat pe trasee sau în fața șevaletului, serile adună comunitatea SX3 spre concert în aer liber și sesiunile de DJ.  

Cum inclusiv descoperirea sau perfectarea unei vocatii lansează noi proprii săi campioni, cele trei zile de inspirație vor fi încununate în cadrul festivalului SX3 de o miniexpoziție cu vânzare dedicată obiectelor create și tablouri pictate în cadrul atelierelor!  

Onorând patrimoniul gastronomic al Țării Făgărasului pe întreagă durată a festivalului, comunitatea SX3 propune o piață volantă în care măiestria producătorilor locali să devină un rămas bun din inimă față de aventură pe care am savurat-o în Grădină Ielelor!