Sporturi

Ne dorim un stil de viață sănătos, și tocmai de aceea încercăm să împărtășim și cu dumneavoastră toate cunoștințele pe care le avem pentru a ne menține sănătoși. Suntem o echipă de oameni voinici cărora le place adrenalina și lucrurile noi, și pe acest site puteți găsi diferite articole legate de mișcare.

Blog

Găsiți articole despre cross, mountainbiking, triatlon, maratonul de alergat, motoracing și biking.

Dacă observați, toate articolele noastre au un singur scop. Scopul de a promova sporturile care pun mușchii în mișcare și ne mențin sănătoși. Promovăm și încurajăm triatlon-ul, care este o competiție compusă din trei mari sporturi și anume: alergat, înot și ciclism. Indicat ar fi să practicați alergatul în aer liber, acolo unde există aer curat și plămânii dumneavoastră respiră corect.

Înotul este unul dintre sporturile care arde cele mai multe calorii. Înotul îmbunătățește somnul și întărește încrederea în sine. Ajută la eliminarea stresului și a frustrărilor acumulate pe timpul zilei. Desigur, este recomandat și copiilor. Și mersul pe bicicletă și alergatul te ajută să arzi calorii însă lucrurile depind de conformația corpului dumneavoastră și de greutatea pe care o aveți.

Ca de exemplu, atunci când pedalăm bicicleta ea ne susține greutatea corporală, însă atunci când alergăm nu avem parte de așa ceva. Ne-am dorit ca toată lumea să facă aceste sporturi și să-și îmbunătățească sănătatea, tocmai de aceea vă punem la dispoziție câteva articole cu informații esențiale despre aceste sporturi. Fiecare sport de exterior este special și îl ajută pe practicant să își dezvolte rezistența fizică, dar și psihică. Fiecare om are limitele sale, dar practicând un sport montan, poate să își împingă cât mai departe aceste limite devenind mai puternic și mai ambițios.

Ar trebui cu toții să încercăm sporturile de exterior pentru a avea parte de senzații tari, dar și pentru a ne mări rezistența fizică.