Acasă

Suntem o echipă de oameni dinamici, cărora le place sportul și activitatea fizică. Noi promovăm un stil de viață sănătos și plimbările în natură. Este mult mai indicat să facem sport în natură și să alergăm în aer liber decât în sălile de fitness pe bandă.

Articole de blog

Pe site-ul nostru puteți puteți găsi articole legate de:

Mountainbiking, triatlon, maraton de alergat, cross, motoracing și biking. Încurajăm foarte mult mișcarea prin intermediul aceste sporturi. Ciclismul este un sport recomandat pentru persoanele care sunt dispuse să își solicite corpul, să-și pună toți mușchii în mișcare. Atunci când mergem pe bicicletă se diminuează cantitatea de țesut adipos din corp și se întărește masa musculară. Se îmbunătățește postura și se mărește densitatea osoasă. Se elimină stresul și toate stările negative.

Mersul pe bicicletă este foarte recomandat în caz de luxații, întinderii și leziuni de la nivelul meniscului. Promovăm triatlon -ul care este compus din cele trei probe. Ciclismul, înotul și alergatul. Înotul vă poate ajuta la reducerea unor dureri, crește ritmul cardiac și întărește sistemul cardiovascular. Înotul nu pune presiune prea puternică pe articulații și oase și tonifică musculatura.

Crește forța musculară și rezistența și îmbunătățește rezistența fizică. Înotul are foarte multe beneficii pentru că pune în mișcare toți mușchii corpului. Înotul antrenează și organele interne și întărește inima și plămânii. În timpul unui antrenament de alergat inima pompează sânge mai rapid pentru ca oxigenul să ajung acolo unde este nevoie.

Alergatul combate procesul de îmbătrânire și crește performanțele atletice. Ne place adrenalina și dorim să împărtășim și cu dumneavoastră câteva lucruri despre urcatul pe munte cu bicicleta, despre cursele cu motocicletele și despre maratonul de alergat. Ne dorim pentru dumneavoastră să aveți un stil de viață sănătos și tocmai de aceea vă punem la dispoziție aceste articole care să vă fie de folos.